Лили Иванова: Ако нямаш добродетели, пет пари не струваш

А аз непоискани съвети не давам„, споделя пред екипа на списание EVA Лили Иванова. Интервю и снимки с голямата звезда на българската музикална сцена можем да видим във февруарския брой на изданието.

loading...

Фотографът Тихомир Рачев успява да заснеме Лили Иванова без тежък сценичен грим, без черни дрехи, съвсем боса. Портретът, който екипът на EVA е сглобил от разговорите с нея и от прекараните часове в дома й и по време на снимки,  я показва изпълнена с енергия и с планове за бъдещето.

Лили Иванова споделя как започва денят й, защо пие кафе с кокосово масло, защо преди концерт е винаги малко гладна и откъде черпи идеи за своя стайлинг. На въпрос как избира екипа си, тя обяснява: „Това, което ме интересува, е ти имаш ли качества човешки. Добродетели. Ако нямаш, пет пари не струваш„.

На въпроса дали би направила майсторски клас, голямата звезда отговаря с анекдот за художника Златю Бояджиев. Веднъж попитали големия творец защо не събере група млади хора да ги научи на нещо. Той отговорил: „Бих могъл, ще ги науча да смесват боите, ще им говоря за перспектива, светлосенки, но душа не мога да им дам“.

Не е дошъл никой да ме попита. Човек, който не пита, не може да научи нищо. А аз непоискани съвети не давам„, признава Лили Иванова.

loading...
Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

ТЕХНИЧЕСКА СЦЕНА

Пускат лодки и корабчета като градски транспорт в София

Столична община пуска корабчета като градски транспорт в София, научи сайта ни. Според информацията ни, това ще стане през 2020година. loading… Това ще бъде част от програмата за разкрасяване на столицата на България и още […]

Коментирай първи

Остави отговор