Учител поиска голи снимки на своите ученици срещу добри оценки

В американския щат Ню Джърси учител от гимназия бил арестувани за непристойно поведение към своите ученици. Както съобщава USA Today, учителят е искал от учащите се да му изпращат фотографии на своите гениталии срещу добри оценки.

loading...

Според думите на един от тийнейджърите, арестуваният учител по испански език Хосе Мария също така им обещал да им купи храна в китайски ресторант и алкохол. Ученикът намерил снимка в интернет и я изпратил на учителя си, но майка му го видяла. Когато тя отишла училището, за да бъде разследван случаят, Хосе Мария заявил, че ще се самоубие, ако тя се обърне към полицията.

39-годишният преподавател бил отстранен от училището, в което работел в продължение на около 15 години. Хосе Мария, обаче, е освободен от ареста, след като съдът установил, че той не е имал физически контакт с ученици.

loading...
Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

ТЕХНИЧЕСКА СЦЕНА

Пускат лодки и корабчета като градски транспорт в София

Столична община пуска корабчета като градски транспорт в София, научи сайта ни. Според информацията ни, това ще стане през 2020година. loading… Това ще бъде част от програмата за разкрасяване на столицата на България и още […]

Коментирай първи

Остави отговор