Изрод сплеска с бутилка лицето на удивителна красавица, не му дала да бръкне (шокираща снимка)

Тийнейджърка разказа как непознат й сплескал лицето с бутилка в нощен клуб в шведския град Малмьо, след като той я е опипал в зоната на чатала, а тя го е отблъснала. 19-годишната Софи Йохансон разказа пред шведска медия, че никога преди не е срещала този мъж. По думите ѝ, докато тя танцувала на дансинга в клуба, тя изведнъж почувствала мъжка ръка по дупето си и между краката си. След като шока попреминал, тя се обърнала и ударила нападателя, за да спре. Той обаче ѝ отвърнал, като я ударил в лицето със стъклена бутилка.   

loading...

Тя сподели в социални медии шокиращи снимки на разбитото си лице, покрито цялото в кръв. Атаката е станала през миналите почивни дни. Йохансон казва, че е купонясвала в клуб Бабел в събота вечерта, когато усетила, че някой ѝ дърпа дамската чанта. Тя се обърнала и застанала лице в лице с непознат мъж.

„Обърнах се и почувствах неговата ръка на дупето си и между краката си“, каза тя пред Aftonbladet. След като отблъснала мъжа, който бил висок към 1.80. метра и на двадесет и нещо години с тъмна коса, той я ударил в лицето с юмрук. За да избегне ескалация на ситуацията, Йохансон и приятелката ѝ искали да си тръгнат и тръгнали към входа, но тя била застигната от мъжа, който ѝ нанесъл силен удар по лицето със стъклена бутилка. Ударът бил толкова силен, че бутилката се счупила. „Мислих, че е течност от бутилката, но приятелката ми каза, че това е моята кръв, която се стича по лицето ми. Изпаднах в шок“, разказва тя пред вестника.

Йохансон веднага отишла в болница, за да я закърпят. За съжаление, полицията в Малмьо прекратила разследването само няколко дни след атаката поради липса на доказателства.

loading...
Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

ТЕХНИЧЕСКА СЦЕНА

Пускат лодки и корабчета като градски транспорт в София

Столична община пуска корабчета като градски транспорт в София, научи сайта ни. Според информацията ни, това ще стане през 2020година. loading… Това ще бъде част от програмата за разкрасяване на столицата на България и още […]

Коментирай първи

Остави отговор