Хитовото шоу „Като две капки вода“ се завръща в ефира с Коцето и Софка! Връх или дъно?

Хитовото шоу „Като две капки вода“ се завръща в ефира на Нова тв на 26 февруари. А зрителите вече се чудят кои звезди ще се впуснат в предизвикателството да имитират родни и световноизвестни изпълнители. В надпреварата има вече две сигурни имена – това са чалга величията Софи Маринова и Константин, съобщи „Шоу“.

loading...

Изглежда с всеки изминал сезон продуцентът Маги Халваджиян преосмисля негативното си отношение към чалгата. Той се познава добре с Коцето и Софка, тъй като е снимал едни от първите им клипове в кариерата. Макар да недолюбва фолка, той е решен на всичко за рейтинг и това е единствената причина да ги покани. Убеден е, че ще докарат още повече зрители и по този начин шоуто няма да има абсолютно никаква конкуренция.

Носят се упорити слухове, че и Гери-Никол ще бъде сред участниците. При нея обаче нищо не е сигурно до последно. Миналата година се говореше, че също има подписан договор, но се е отказала в последния момент, тъй като й се появил друг ангажимент.

loading...
Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

ТЕХНИЧЕСКА СЦЕНА

Пускат лодки и корабчета като градски транспорт в София

Столична община пуска корабчета като градски транспорт в София, научи сайта ни. Според информацията ни, това ще стане през 2020година. loading… Това ще бъде част от програмата за разкрасяване на столицата на България и още […]

Коментирай първи

Остави отговор