Скандалният шеф Петров клекна на шеф Манчев!

Шеф Петров и шеф Манчев

Преди няколко седмици шеф Иван Манчев събра близки и приятели на изискан коктейл по случай представянето на новата си книга „Кошмари и мечти“. На партито обаче се появил и неговият колега шеф Борис Петров, който нашумя покрай изявата си в последния сезон на „ВИП Брадър“, узна HotArena.

loading...

Кулинарят не е бил сред поканените, издаде в-к „Шоу“. Преди началото на събитието шеф Таньо Шишков, който е дясната ръка на Манчев, разговарял с Деси Цонева. Двамата обсъждали шеф Петров, за когото Деси попитала дали е канен. Реакцията на Шишков била показателна, че не е. Уви, малко по-късно на вратата се задал самият Петров. Той поздравил Манчев и му дал 30 лв. за книгата му, разказва репортер на „Шоу“.

Говори се, че с появата си на партито Борис се опитвал да изчисти скандалния си имидж на гърба на по-известните готвачи. Факт е обаче, че е аутсайдер в кулинарните среди. Причина за това е изисканият му ресторант, който предизвиква завист, тъй като събира видни политици и бизнесмени.

А спомняте ли си шеф Петров как оплю Манчев? „Манчев няма капацитета на Гордън Рамзи, няма философията му. За Манчев беше много важно да се показва по телевизията. Той не е готвач. Той е мениджър. Неговата цел беше да мине на всички нива“, сподели преди време шеф Петров пред „Шоу“.

Говори се, че участникът-кулинар във „ВИП БРАДЪР“ 2017 не се разбира с всички известни готвачи, не само с Иван.

loading...
Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

ТЕХНИЧЕСКА СЦЕНА

Пускат лодки и корабчета като градски транспорт в София

Столична община пуска корабчета като градски транспорт в София, научи сайта ни. Според информацията ни, това ще стане през 2020година. loading… Това ще бъде част от програмата за разкрасяване на столицата на България и още […]

Коментирай първи

Остави отговор