Прасковката на Вили взе да обикаля света с паричките на Яни!

Победителят от последния сезон на „Фермата“ Яни Андреев най-накрая успя да свали колежката си от шоуто Виолета Тодорова. Двамата с вдовицата се сваляха през голяма част от предаването, а Виолета така и не отвърна на чувствата му, но не ги и отхвърли. Месец и половина след края на предаването Яни успя да изпълни мечтата си – да види прасковката на Вили, както самият той се изрази в един от епизодите, писа „Телеграф“.

loading...

Във „Фермата“ двамата имаха доста закачки, но не престъпиха границата, макар да осъществиха няколко целувки и масажи пред камерата. След победата си в шоуто Яни заяви: „С Вили си прекарвах страхотно вътре и не мислехме непрекъснато за играта. Това направи престоя ни там много ползотворен и премина леко, без напрежение и битки. Отношенията ни в момента са чисто приятелски и 100% ще си останем такива и след предаването“.

Очевидно вече приятелството им е преминало на по-висша фаза. За зрителите остана тайна какво мисли майката на Яни за Виолета, която е вдовица и има две малки деца.

Влюбените си направиха романтична екскурзия до Берлин, където гостуваха на колегата им от шоуто Иван Гинчев и неговата съпруга. От щастливите снимки в социалните мрежи се вижда, че те са се наслаждавали максимално на времето си заедно и са обиколили някои от най-интересните места в града.

loading...
Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

ТЕХНИЧЕСКА СЦЕНА

Пускат лодки и корабчета като градски транспорт в София

Столична община пуска корабчета като градски транспорт в София, научи сайта ни. Според информацията ни, това ще стане през 2020година. loading… Това ще бъде част от програмата за разкрасяване на столицата на България и още […]

Коментирай първи

Остави отговор