Милен Цветков онемя по това момиче, пусна му оферта за…

Милен Цветков е самотен и това се видя във вчерашното предаване на тв водещия. Явно Цветков е твърдо решен да намери нов човек до себе си, след като се раздели с последната си жена Ивет. В „Часът на Милен Цветков“ гостуваше бизнесменът Даниел Петров, който е по-известен като бивш на скандалната Пенка Карибското тяло. Петров бе на гости със своя приятелка на име Гери, която несъмнено грабна вниманието на водещия.

loading...

„Може ли и ние да станем приятели. Във „Фейсбук“ като за начало, ще си попишем малко“, заинтригува се Цветков. Самотникът на няколко пъти не скри в ефир впечатленията си от дългокраката блондинка.

„Може, разбира се“, отговори му красивата блондинка. В кръга на шегата Милен Цветков предложи на Гери да му стане рекламно лице на предаването. В крайна сметка стана ясно, че горещата мадама си има сериозен приятел от дълги години. Припомняме, че тв водещият посрещна съвсем сам празниците. Телевизионерът е сам като куче, откакто Ивет не е в живота му.

loading...
Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

ТЕХНИЧЕСКА СЦЕНА

Пускат лодки и корабчета като градски транспорт в София

Столична община пуска корабчета като градски транспорт в София, научи сайта ни. Според информацията ни, това ще стане през 2020година. loading… Това ще бъде част от програмата за разкрасяване на столицата на България и още […]

Коментирай първи

Остави отговор