Извънредно: Шеф Петров предизвика страшна катастрофа, ранена е любима бг звезда!

Известния със скандалния си нрав и език Шеф Петров е предизвикал страшна катастрофа. Притеснително е, че при нея има ранени жени. Една от пострадалите се оказа певицата Милена Славова. За инцидентът съобщи самата тя чрез фейсбук профила си. 

loading...

В него Славова пише:  „Новина след катастрофата: имам натъртване на ребрата и главата, приятелката ми трябва да ходи с яка, защото има проблем със шийните прешлени, а колата и я взеха с пътна помощ. Щяхме да се по-щастливи, ако беше камион, а не Шеф Петров, защото въпреки, че е виновен яко плюе в мрежата“.

Според певицата те си седели на светофара и чакали да светне зелено, когато шеф Петров ги надънил яко отзад.

Чия точно е вината така и не става ясно. Приятели на певицата и пострадалата й аверка веднага ги подкрепиха в социалната мрежа, сипейки обиди и заплахи към Шеф-а. „П*дераст“; „Дееба и баничара смотан. Бързо възстановяване Миленче“; „Бързо оздравяване, а него да вземат да го потрошат накъде, миндила му с миндил“; „Какво има да плюе, удря спряла на светофар кола“; „Ми явно си е нагло и злобно същество“ и други.

loading...
Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

ТЕХНИЧЕСКА СЦЕНА

Пускат лодки и корабчета като градски транспорт в София

Столична община пуска корабчета като градски транспорт в София, научи сайта ни. Според информацията ни, това ще стане през 2020година. loading… Това ще бъде част от програмата за разкрасяване на столицата на България и още […]

Коментирай първи

Остави отговор