Емилия засвири трета цигулка в леглото на новия си!


Направилата гръмко изявление пред цяла България – фолк певицата Емилия, която унижи бившия си мъж Коко Динев, че при него не е била на първо място, май ще се окаже трета цигулка и при новия си мъж,. Както вече стана ясно – това е 44-годишният сириец Жорж Фади Башур, който е със спорна слава. Той се прочу се е със съмнителни схеми, в които са въвлечени строителни фирми, твърди изданието „24 часа“. През 2016 г. срещу фирмите му беше проведена зрелищна акция от СДВР.

loading...

По-любопитното е, че славещите се с полигамията си араби не изневеряват на традициите си. В момента сириеца издържа не една, а няколко жени, сред които е и бившата Мис България – Галена Димова, която често може да бъде видяна в казината да прахосва парите на своя спонсор.

Както личи, Емилия трябва да се примири и тук с ролята си на поредната жена на потайния бизнесмен, през чието легло е минала и друга фолк певица с име като на Емилия.

Башур и Еми се познават от доста отдавна, но тогава и двамата са си имали други половинки. Тя е била с Коко Динев, а той – с бившата си съпруга, която по народност е рускиня, родена в Москва. Също е блондинка, към които яно Башур има афинитет.

loading...
Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

ТЕХНИЧЕСКА СЦЕНА

Пускат лодки и корабчета като градски транспорт в София

Столична община пуска корабчета като градски транспорт в София, научи сайта ни. Според информацията ни, това ще стане през 2020година. loading… Това ще бъде част от програмата за разкрасяване на столицата на България и още […]

Коментирай първи

Остави отговор