БСП в шок! Елена Йончева сменя пола си!

Острието на БСП в парламента Елена Йончева изцяло е поверила грижите за малкия си син Теодор в ръцете на таткото Пламен, научи „СЦЕНА БГ“.Момченцето, което хубавата Елена роди на 52 години след куп инвитро манипулации, става на 2 години на 21 март, писа „Таблоид“.

loading...

Така Елена Йончева реално сменя пола си – държи се повече като мъж и баща, отколкото като майка, вижда „СЦЕНА БГ“

Проблемът е, че вместо да се радва на сладура, хиперактивната журналистка търчи по професионални задачи и почти не й остава време за сина. Натовареният й график я принуждавал да излиза от вкъщи рано сутрин и да прибира, когато Теди вече си лягал. Допреди няколко месеца единствено ангажиментите й като народен представител и партийните дела уплътняваха времето на русата фурия. Напоследък амбициозната социалистка направо се хванала за главата, защото нажежените спорове с ексминистъра Делян Добрев за приятелско-роднинския му кръг в Хасково и събирането на доказателства за далаверата я изтощиха докрай и изяждат цялото й време.

След скандалния си документален филм „Граница”, депутатката тичала и по юристи и консултанти, тъй като вицепремиерът Валери Симеонов я обвини в незаконно издаване на държавна тайна. Отгоре на всичко Елена постоянно трябва да шета из медиите, за да защитава тезите си, което също носело психическо натоварване.

Черните облаци над главата й изнервили докрай Елена Йончева и тя не можела да се радва пълноценно на детето си. Бившето гадже на Сергей Станишев се успокоявала, че поне съпругът й Пламен я разбирал и подкрепял напълно и гледал да прави архитектурните проекти вкъщи, за да може да поеме голяма част от грижите за малчугана. Журналистката споделяла с мъжа си, че се чувства ужасно виновна и депресирана, че няма време дори да нахрани момченцето.

loading...
Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

ТЕХНИЧЕСКА СЦЕНА

Пускат лодки и корабчета като градски транспорт в София

Столична община пуска корабчета като градски транспорт в София, научи сайта ни. Според информацията ни, това ще стане през 2020година. loading… Това ще бъде част от програмата за разкрасяване на столицата на България и още […]

Коментирай първи

Остави отговор