Масажистка разкри „кухнята“ на бизнеса и интересни примери с българи-клиенти!

Атанаска Благова е професионален масажист от 12 години. Завършила е Медицинския колеж в Пловдив, има редица сертификати от допълнителни курсове за класически и лечебен масаж, както и за рефлексотерапия. 12 години работи в студиа и фитнес центрове, а от 2012 година работи самостоятелно. В студиото си в Пловдив прави класически масажи и обучава хората, които искат да усвоят занаята. Ето какво сподели Атанаска Благова пред TrafficNews.bg:

loading...

Един от най-интересните случаи беше, когато съпруга закупи масаж за подарък на мъжа си и го доведе лично при мен. След като тя си тръгна, той направи предложение за доплащане за сексуална услуга. Има всякакви мъже, които търсят това, възрастта е различна, както и социалният статус. По тази причина много хора бъркат масажите с проституцията.

Един ден при мен случайно дойде мъж чрез обява, който навярно мислеше да отправи такова предложение.

Когато започнах да работя, клиентът шокиран се обърна към мен и ми каза: “Ама ти можеш да правиш масаж?!”

От него аз разбрах, че когато посетиш масажист по обява, често минават директно на услугата, която не е масаж.

От друга страна има и “масажистки”, които сами предлагат масажи с хепи енд.

Мой приятел уморен след тежък работен ден, извикал масажистка в дома си. Жената дошла с кушетка, видимо професионалистка, за негова изненада подготовката включвала и нейното събличане чисто гола. Примери много.

loading...
Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

ТЕХНИЧЕСКА СЦЕНА

Пускат лодки и корабчета като градски транспорт в София

Столична община пуска корабчета като градски транспорт в София, научи сайта ни. Според информацията ни, това ще стане през 2020година. loading… Това ще бъде част от програмата за разкрасяване на столицата на България и още […]

Коментирай първи

Остави отговор