Известен лекар се застреля в центъра на Бургас, след направена операция!

Бургазлия се самозастреля в центъра на града. Инцидентът е станал около 14:00 ч. на бул. „Богориди“ 59, съобщи Флагман.бг. От полицията потвърдиха информацията.Мъжът се е самоубил със законно притежаваната си пушка, казаха негови близки.

loading...

Мъртвият е 61-годишен, съобщи Пресцентърът на МВР. Прострелян е в областта на сърцето със законно притежавана ловна пушка. В последно време е имал здравословни проблеми, сочат първоначалните данни от разследването. Самоубийството е станало в дома му.

Самоубилият се със законно притежавана ловна пушка е д-р Галин Белев – управител на Мeдицински център III в жк „Меден рудник“, съобщи по-късно Флагман.бг, позовавайки се на съседи на лекаря, чието семейство се ползва голямо уважение в жилищната сграда.

Според близките му приятели наскоро д-р Белев, който е невролог по специалност, претърпял операция на прешлените на врата вследствие на пътен инцидент. Това станало през декември, но след интервенцията лекарят продължавал да се оплаква от силни болки и изказвал притеснения, че се налага втори път да се оперира.

Вчера вечерта съседите от първия етаж видели семейство Ани и Галин Белеви да се прибират с 10-годишното им момченце след разходка. „Нищо не предвещаваше този фатален край“, каза потресена жена от входа.

loading...
Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

ТЕХНИЧЕСКА СЦЕНА

Пускат лодки и корабчета като градски транспорт в София

Столична община пуска корабчета като градски транспорт в София, научи сайта ни. Според информацията ни, това ще стане през 2020година. loading… Това ще бъде част от програмата за разкрасяване на столицата на България и още […]

Коментирай първи

Остави отговор