Това, което видя в стаята й, след като любимата му почина в болницата го остави безмълвен

Британецът Франк Придис получава неприятно обаждане от болницата, в която жена му се лекувала от рак. По телефона служител на здравното заведение му съобщава, че съпругата му Сара е загубила битката с онкологичното заболяване. Когато обаче 63-годишният мъж, смазан от мъка, пристига в болницата, с облекчение установява, че жена му е добре и спи спокойно в стаята си, съобщава „Дейли мейл”. Пред медиите г-н Придис споделя как по телефона го потърсила медицинска сестра от болницата. Тя му съобщила, че съпругата му Сара е починала преди час и се налага той незабавно да посети лечебното заведение, за да разговаря с лекарите. „По някаква необяснима причина реших да надникна в стаята й и забелязах, че тя спи дълбоко”, разказва Придис.

loading...

Франк потърсил обяснение от персонала на болницата. Оказало се, че медицинската сестра объркала Сара с друга пациентка. „Казах им, че ако това е някаква шега, то те са болни. Това бе най-лошият час в живота ми. Докато пътувах към болницата си мислех, че животът ми е свършил”, добавя мъжът.

Историята на Франк Придис е от 2016 година и мъжът я пази в дълбока тайна, докато в същата болница не се случил аналогичен случай: на съпругата на пациент било съобщено, че мъжът й е починал. Франк решава да разкаже за преживяванията си заради небрежността на медицинския персонал. Той се надява персоналът на здравното заведение в Ексетър най-накрая да започне да се държи по-отговорно към работата си и подобни истории повече да не се повтарят.

loading...
Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

ТЕХНИЧЕСКА СЦЕНА

Пускат лодки и корабчета като градски транспорт в София

Столична община пуска корабчета като градски транспорт в София, научи сайта ни. Според информацията ни, това ще стане през 2020година. loading… Това ще бъде част от програмата за разкрасяване на столицата на България и още […]

Коментирай първи

Остави отговор