Скандалната „Мис Силикон“ Габриела Попова: Не съм комплексарка, затова ходя без грим

Скандалната носителка на титлата „Мис Силикон“ Габриела Попова , която от скоро е в ново амплоа- на бизнес дама, нахрани хейтърите си в социалните мрежи.

loading...

Блондинката, която преди Коледа откри бутик със свой дрехи Gabriela Collection, пусна лайф видео, с което се обръща към всички, които я обиждат в социалните мрежи- защо ходи без грим и т.н. попова обясни, че не е компалексарка и се харесва достатъчно, за да може да си позволи да се появява без обилно количество грим. За изненада на всички силиконката се изказа и против фотошопа.

Тя заяви, че е едно нормално момиче, което продава дрехи за също толкова нормални дами, които искат да са естествено красиви. Положителните коментари под видеото заваляха , като повечето окуражаваха Габи в начинанието да сме естествени, без маски и грим.

loading...
Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

ТЕХНИЧЕСКА СЦЕНА

Пускат лодки и корабчета като градски транспорт в София

Столична община пуска корабчета като градски транспорт в София, научи сайта ни. Според информацията ни, това ще стане през 2020година. loading… Това ще бъде част от програмата за разкрасяване на столицата на България и още […]

Коментирай първи

Остави отговор