Роднини се изреждаха да ритат в корема бременна 13-годишна, изнасилена от брат си

Момиче на 13 години забременя при изнасилване от собствения й брат Робърт, пише The Sun. Нейните роднини не искали бебето да се появи на бял свят и тогава лелята Шарън Джоунс, нейната дъщеря и син пребили момичето, удряйки го и ритали в корема, когато била в осмия месец.

loading...

Шарън не искала скоциалните служби да научат, за да не й вземат децата, когато узнаят за бременноста на племеницата. Тя опитала да уговори момичето на аборт, предлагала й специални хапчета, които могат да го предизвикат, но бременната отказвала.

Тогава жената се решила на крайни мерки, примамвайки момичето във ваната, където и станал жестокият побой. Роднините оставили непълнолетната, цялата в кръв, взели мъртвороденото бебе и се опитали да го изгорят на скарата.

След като тези опити да се избавят от трупа се провалили, Шарън дала на сина си 25 долара, за да оправи проблема.

Тялото още те е открито. Шарън била осъдена на 12 години затвор, дъщерята – 7, сина – 5. При нападението също така помагал квартирант на семейството, който получи 10 години. Робърт бил признат за невменяем.

loading...
Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

ТЕХНИЧЕСКА СЦЕНА

Пускат лодки и корабчета като градски транспорт в София

Столична община пуска корабчета като градски транспорт в София, научи сайта ни. Според информацията ни, това ще стане през 2020година. loading… Това ще бъде част от програмата за разкрасяване на столицата на България и още […]

Коментирай първи

Остави отговор