Убийствен материал за циничните милиони на Гущерови и света на малкия Ники и баща му Димитър от Ямбол!

Светът на богатите и този на бедните рядко се засичат в пресечна точка, пише в убийствен материал Ивайло Крачунов от БЛИЦ. Или поне в България, продължава той. Доказаха го баща и син Гущерови с циничното си и бездушно поведение. Запоят прераснал в преследване и завършил с блъскане на патрулка изкрещя неписаното родно правило: „За кокошка няма прошка, за милиони няма закони“.

loading...

Само няколко часа престой в районното и милионерското синче Християн отново потъна в лукса на прелестния си замък в полите на Витоша. А новото му силиконово бижу вече пълни жълтите медии с истории за блясъка на бъдещия годеж.

„Какво е станало, голяма работа“, перчи се от Виена милионерът Добромир Гущеров, вместо да се извини за постъпката на сина си или просто да замълчи.

Това е единият свят. Светът на милионите. Запознайте се сега със смелия млад българин Ники и баща му Димитър от Ямбол.

Тяхната история съвсем не е толкова пикантно-бляскава като тази на баща и син Гущерови. Ники няма 20 години, но се бори да спаси живота на татко си Митко, който е поддържан само благодарение на хемодиализния апарат.

За да спести пари за трансплантацията на бъбрек болният баща работи като строителен работник. Бъхти се и нощно време, въпреки риска. Попитан какъв иска да е синът му, Димитър отговаря: „Честен!„, а очите му се навлажняват…

За присаждане на нов бъбрек в елитна турска клиника са необходими 28 000 долара. Толкова колкото пръска за няколко вечери по дискотеките Гущеров-младши. Или просто колкото чифт силиконови цици.

Какво е станало, голяма работа„, сигурно би казало богатото татенце от висотата на кулите с пари. Добре е да си припомни тези думи, когато един ден усети как синчето му е прахосало фамилното имане и като нищо го бутне в някой старчески дом, но не във Виена, а в Перник.

Едва тогава може да осъзнае каква глупост е изрекъл, освен ако не е прекалено късно…

loading...
Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

ТЕХНИЧЕСКА СЦЕНА

Пускат лодки и корабчета като градски транспорт в София

Столична община пуска корабчета като градски транспорт в София, научи сайта ни. Според информацията ни, това ще стане през 2020година. loading… Това ще бъде част от програмата за разкрасяване на столицата на България и още […]

Коментирай първи

Остави отговор