Пернишки депутат унищожи Виктор Николаев и Аделина Радева, срина със земята „Нова телевизия“!

Младият пернишки народен представител Станислав Владимиров – Станката изригна срещу “Нова телевизия” и направи на пух и прах водещите на сутрешния блок  „Здравей, България” Виктор Николаев и Аделина Радева. Вчера в сутрешния блок „Здравей, България“ гост в предаването бе заместник-кметът по транспорта на София Евгени Кусев, но тв водещите използваха момента, за да обвинят перничани за мръсния въздух на София.

loading...

“Защо не попитате дали тези шофьори, които са с регистрация от други градове, живеят в София, или работят всеки ден в София не бъдат санкционирани да плащат своите данъци за автомобила, а не в градовете в които не живеят и не работят”, захапа темата бракуваната от БНТ водеща Аделина Радева.

Виктор Николаев само това и чакаше и изригна срещу перничани: Перник имаш предвид най-вероятно. Данъкът за колата отива в общината -ако е софийска регистрация в София, ако е пернишка регистрация – в Перник”.

Водещите се опитаха да убедят столичния кмет, че ние нямаме право да караме автомобилите си в столицата, а да си плащаме данъка в Перник. В началото човека гледаше смутено, но след тяхната атака започна да кляка и каза: “Може би имате право“.

Това възмути народния представител Станислав Владимиров – Станката, който получил телефонни обаждания на гневни перничани и веднага изгледал записа на предаването.

“Да спрат да си правят гавра с трудовия народ на Перник! Много хора в търсене на прехрана пътуват не само от Перник, но и от Благоевград, Дупница, Кюстендил, Ботевград, Правец, Враца, Мездра, Костинброд и др“, каза Станислав Владимиров пред местния сайт ZaPernik.com.

“Перничани оставят много повече в София, отколкото получават.Добавената стойност на техния труд и печалбите на фирмите, които са регистрирани в София и плащат данък от труда на перничани не се споменава никъде. Освен това перничани купуват голяма част от стоките – дрехи, услуги и др. също от София”, добави Станката.

“Изказването на Виктор Николаев и Аделина Радева е нелепо от екрана на национална телевизия. Столицата е на всички българи. Това, че има некадърно общинско ръководство, което нехае и е неспособно да се справи с проблема с мръсния въздух, не са виновни перничани. За доказателство – нека от “Нова телевизия” видят как в почивните дни около Коледа, когато нямаше работници в София, показателите на метеоклетките счупваха червеното от замърсяване”, скочи Станката, който е първия пернишки политик защитил перничани толкова гласно от подигравките и заяждането на столицата.

“Скоро ще докажа с точност, но е хубаво софиянци, а и перничани да го знаят – последните данни показват, че въздуха в Перник е много по-чист от този в София. Поръчал съм измервателна станция, която ще сложа на моя прозорец, и ще следя всеки ден данните за чистота на въздуха в Перник”,каза Станката.

“Искам да кажа на Виктор Николаев и колежката му, че в Перник живеят богаташите на София. Всяка вечер те идват със своите високоразходни превозни средства, но никой не ги дискриминира, защото е нелепо. Да се спре с тази дискриминация и негативно отношение, относно тровенето на хората в София и насаждане на омраза между българите. Перничани не сме им виновни. Да не забравят от Нова телевизия, че София е станала столица на България, благодарение и на Перник. И още едно нещо – да погледнат уважаемите телевизионери, колко техни колеги живеят в Перник. Като почнем от Ани Салич и минем през Слави Трифонов, но не са само те”, безпощаден е Станката.

“Явно Нова телевизия тенденциозно мрази перничани. Синоптичката Никол Станкулова също неведнъж се е изказвала срещу Перник. Тезата, че автомобилите са ни с пернишки номера и е нещо лошо, че влизат в столицата е абсурдна. Утре хората от морето да искат да сменят табелите на софийските автомобили, когато цяло лято завземат морето ли?”, разкости ги Станислав Владимиров – Станката.

“Виктор Николаев, който е родом от град Разград и е дошъл да търси прехраната си в София, едва ли има правото да въвежда идеи, подобни на софийско жителство”, завърши Станислав Владимиров – Станката.

loading...
Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

ТЕХНИЧЕСКА СЦЕНА

Пускат лодки и корабчета като градски транспорт в София

Столична община пуска корабчета като градски транспорт в София, научи сайта ни. Според информацията ни, това ще стане през 2020година. loading… Това ще бъде част от програмата за разкрасяване на столицата на България и още […]

Коментирай първи

Остави отговор