Пророк №1 на България обяви какво ни очаква през 2018 и 2019г.!

Пророк №1 на България Божидар Караджов

Божидар Караджов е наричан „Пророк №1 на България“ и то съвсем основателно. Той прави прогнози за цялостното развитие на държавата ни, във всички сфери, и в повечето случаи е безпощадно точен и прав. Именно Божидар Караджов гостува в предаването „На кафе“.

loading...

В предаването той гостува в началото на всяка година и прави прогнози за предстоящите 12 месеца. Както може да се види във видеото, прогнозите му за миналата година са били повече от успешни и точни. Чрез дарбата си, той дори става част от филм, сниман в Русия, за 10-те най-добри пророци в света. Той разкри, че до април месец в България опасността от тероризъм ще бъде изключително висока.

Ето какво още прогнозира „Пророк №1 на България“ за 2018 година:

„Европредседателството ще бъде успешно за България. Страната ни ще е сериозен балансьор на Балканите както и за стабилизирането на отношенията между Турция, Германия и Евросъюза. Няма да има негативи за нашата страна. Тази година не влизаме в Еврозоната, а след 3 години. Но през 2019-та влизаме в Шенген.

Важна негативна роля играе още Холандия спрямо нашата страна.

В международен план България ще бъде стабилна. 8 % ще бъде ръстът на туризма в България през тази година. Един от мобилните оператори ще смени за пореден път собствеността си, което не е добре за нашата страна.

Безработицата обаче ще стигне до рекордно ниски нива през тази година. Тя ще бъде 4,8%.

Отчетохме добра година в селското стопанство, но тази година спадът ще бъде 5%.

Има важен момент с раждаемостта. Миналата година беше критична, но сега ще се повиши с 4% спрямо мината година.

Българите обаче ще продължават да напускат страната, което означава, че балансът е 4% срив. Едва слез 3 години можем да очакваме някакъв баланс.

Предсрочни избори ще има през 2019-та. Стабилността на правителството ще бъде до юли. След това започва разцепление. Първо ще е свързано с отдръпването на Марешки, след това конфликти в партията на патриотите, свързано с Каракачанов и Симеонов. Двама министри ще бъдат сменени и един сам ще се оттегли.“

loading...
Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

ТЕХНИЧЕСКА СЦЕНА

Пускат лодки и корабчета като градски транспорт в София

Столична община пуска корабчета като градски транспорт в София, научи сайта ни. Според информацията ни, това ще стане през 2020година. loading… Това ще бъде част от програмата за разкрасяване на столицата на България и още […]

Коментирай първи

Остави отговор