Корнелия Нинова копае дъното като къртица! Чуйте най-новата простотия на червената лидерка!

Корнелия Нинова ще се окаже тотално дъно в политиката, видя „СЦЕНА БГ“. БСП поиска референдум за ратификацията на Истанбулската конвенция. Това обяви соцлидерът Корнелия Нинова. „За“ или „против“ сте ратификацията на Истанбулската конвенция?“, е въпросът за допитването, който формулират от левицата.

loading...

За какво са ни политици, ако решенията ще се вземат с референдум от народа, чрез пряка демокрация, госпожо Нинова, питаме ние от „СЦЕНА БГ„, защото явно няма кой от казионните медии да ви вразумява?

Оставяме настрана, че навсякъде в Европа и света точно левите партии искат тази конвенция, а нашето БСП е обратна.

Според Корнелия Нинова само народът е суверенът, който трябва да се произнесе по темата, визирайки острия спор в обществото. Нинова поиска още да бъдат незабавно спрени всички процедури по ратифицирането на документа и гледането му в парламентарните комисии.

СЦЕНА БГ“ обаче напомня на политиците, че именно те не са направили нищо по проведения сред населението на България референдум на Слави Трифонов (който ясно показа какво малоумие е да даваш директна власт на народа), а имат лице да излизат и да искат нов референдум.

Пряката демокрация е отхвърлена нявсякъде в развития свят, тя е модел на управление при първобитите. Представителната демокрация затова избира политици, които да могат да вземат умни решения за народа си. Явно Корнелия Нинова признава тоталния крах на днешните български политици, неспособни да приемат решенията, които са актуални в днешния свят. Направо да изваждаме катинара и да заключваме парламента, а?

И за финал, „СЦЕНА БГ“ не е „за“ въвеждането на конвенцията, защото смята, че тя дискриминира мъжете. Законите трябва да са еднакви за всички хора, независимо по пол. Има много мъже също жертва на домашно насилие – както психическо, така и физическо.

loading...
Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

ТЕХНИЧЕСКА СЦЕНА

Пускат лодки и корабчета като градски транспорт в София

Столична община пуска корабчета като градски транспорт в София, научи сайта ни. Според информацията ни, това ще стане през 2020година. loading… Това ще бъде част от програмата за разкрасяване на столицата на България и още […]

Коментирай първи

Остави отговор