Галена обърна гръб на Пайнера

Фолк звездата Галена продължава да бойкотира шефа си Митко Пайнера. Изпълнителката беше големият отсъстващ на купона за рожден ден на музикална компания „Пайнер“ тази година, който се състоя в заведение край Харманли. Цялата армия от силиконови певици се събра за партито, но Галена така и не се появи.

loading...

Липсата й беше колкото изненадваща, толкова и очаквана. Преди 2 години Галена сериозно се разсърди на Митко Пайнера, че не беше обявена за певица на годината, а най-желаната чалга статуетка отиде в ръцете на Преслава. Галена побесня и спря да си говори с бившата си най-добра приятелка, а бойкота към продуцента си показа като не се появи.

„Повече никога няма да отида на тази церемония! Взех това решение, защото вече не намирам смисъл. Работя усилено, за да съм изпълнител със собствен стил. Тези награди се раздават не по особено ясни критерий на принцип отпреди 15 години. Статуетките са важни за хора, които трябва да бъдат лансирани с цел повече работа, а аз отказвам ангажименти, за да съм със семейството си , или за тези, които притежанието на статуетки храни егото им“, коментира Галена.

С последната си постъпка Галена показа, че не иска да ходи и на фирмените партита. Не е ясна реакцията на Митко Пайнера, но едва ли е във възхита.

loading...
Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

ТЕХНИЧЕСКА СЦЕНА

Пускат лодки и корабчета като градски транспорт в София

Столична община пуска корабчета като градски транспорт в София, научи сайта ни. Според информацията ни, това ще стане през 2020година. loading… Това ще бъде част от програмата за разкрасяване на столицата на България и още […]

Коментирай първи

Остави отговор