Адреналинката Ваня със скандални разкрития за секс аферата с палавия професор

Освен, че бях попаднала в нелепа и доста неприятна ситуация, всъщност се оказах подсъдима. Професор Колев реши да ме съди за клевета. Това заяви в „Господари на ефира“ бившата адреналинка от предаването Ваня Георгиева по повод секс скандала с бившия ректор от НСА Николай Колев.

loading...

Припомняме, че скандалът избухна през март 2016-та година, когато преподавателят бе разобличен в серия от репортажи на предаването да й предлага вземане на изпит в замяна на секс. След като репортерът Боби Ваклинов успя да изненада професор Колев на излизане от банята в хотелска стая, малко преди началото на рандевуто, което така и не се състоя, той реши да заведе дело за клевета срещу Ваня Георгиева.

„Професор Колев реши да ме съди за това, че съм казала истината. На първа инстанция бях невинна, на втора също, която е окончателна. За финал съдът установява, че проф. Колев действително е отправил предложение към мен за осъществяване на сексуален контакт.  На всичкото отгоре трябва да заплати разходите по делото“, разказа още красивата брюнетка.

loading...
Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

ТЕХНИЧЕСКА СЦЕНА

Пускат лодки и корабчета като градски транспорт в София

Столична община пуска корабчета като градски транспорт в София, научи сайта ни. Според информацията ни, това ще стане през 2020година. loading… Това ще бъде част от програмата за разкрасяване на столицата на България и още […]

Коментирай първи

Остави отговор