Палави фотоси на синоптичката по Би Ти Ви взривиха нета

След като завладя сърцата на хиляди мъже от малкия екран, лъчезарната блондинка не се спира, а достига нови върхове. Оказа се, че красавицата е фен и на двата пола и без свян се натиска с жени. Доказателството за това са палавите фотоси, които водещата на времето по Би Ти Ви си пуска в социалните мрежи.

loading...

Видимо близостта й с представителки на нежния пол допадат на Трифонова, която с радост обменя ласки с другите дами. Въпреки че слуховете са, че красавицата отдавна е обвързана със заможен младеж, Трифонова категорично отказва да разкрие кой е той и демонстрира поведение на необвързана, писа „България Днес„.

Откакто стана популярна, русата фурия се отдава все по-често на бляскав купонджийски живот и не спира да обикаля най-скъпите заведения в столицата. Блондинката вършее по дискотеки до ранни зори, ала въпреки това всяка сутрин я виждаме да грее лъчезарно на малкия екран.

Интересното е, че Трифонова предпочита единствено компанията на млади дами, а мъжката част изобщо не я предпочита. Когато се влее в нощния живот, водещата на времето забравя за строго елегантните облекла, с които сме свикнали да я виждаме по телевизията. Тя слага минижупи, разкриващи безкрайните й крака. И естествено – оставя всички задръжки вкъщи.

loading...
Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

ТЕХНИЧЕСКА СЦЕНА

Пускат лодки и корабчета като градски транспорт в София

Столична община пуска корабчета като градски транспорт в София, научи сайта ни. Според информацията ни, това ще стане през 2020година. loading… Това ще бъде част от програмата за разкрасяване на столицата на България и още […]

Коментирай първи

Остави отговор