Царицата на глупостите Нешка Робева удари дъното като наплю „третия пол“ – още лъха на комунизъм!

Царицата на глупостите, иначе доказана треньор по спортна гимнастика – комунистката Нешка Робева наплю третия пол в свое медийно изказване и заклейми, че света си отивал.

loading...

Госпожо Робева, Вашият комунистически свят си отива. Светът се развива и никога не е бил по-добре от сега!

„Моето убеждение е, че вървим по една спирала. Нека си припомним Содом и Гомор. Тогава ще разберем, че там, където човек не е загрижен за хляба, и там, където има доста повече, започват такива извращения. Отговор на въпроса дава една много стройна теория – „Прозорецът на Овертон“. Тя обяснява как точно ще ни манипулират, за да прокарат третия пол“, заяви пред ПИК Нешка Робева.

По думите й сега ще отложат дебата, но после има опасност да му дадат друго име. „Както от педерасти станаха гейове. Това е толкова анормално… А трети пол всъщност има. Това са хермафродитите. Но това е аномалия. На нас обаче ни вменяват, говорят ни за абсолютна извратеност. Кой им пречи на тия кретенчета в нещо? Никой. Те искат публичност, те искат гласност. Искат да бъдат интересни. Надвили са на масрафа си. Обаче ние, българите, сме различни хора. Най-страшното е, че с тази гласност те увличат и подтикват млади хора. За каква социална роля говорим?! Цялата асоциация е, че излагат на показ половия си живот. Иначе за какво става въпрос?

Не смятам обаче, че имаме силата да се противопоставим на тези попълзновения. Лъжат ни и ни баламосват, че ставало дума за правата на жената. Нека си има права жената. Битката за правата на жените е още от края на XIX век. Стига са дрънкали глупости. Скоро ще ни обвинят, че ги обиждаме, че ги засягаме и не зачитаме правата им. Така хората ще се уморят и ще приемат т.нар. трети пол с безразличие. Тъжно е, но така човечеството върви към своя край.

Мен не ме е страх да кажа какво мисля. А много хора ги е страх и се крият в стадото“, категорична е Нешка Робева.

Нешка Робева е поредната псведо интелектуалка, изказала се неподготвено за Истанбулската конвенция. Тя твърди, че не я е страх да изразява какво мисли, но може ли да мисли? Дали госпожа Робева може да покаже къде в Истанбулската конвенция се говори за педераси, гейове, хемафродити и т.н.?

Госпожа Робева, която много обичаше да шокира обществеността с пророчества на Ванга, до която била близка прочела ли е въобще „Истанбулската конвенция“, че я коментира? Личи си, че не!

Госпожа Робева ,която ни убеждаваше, че Николай Бареков и неговата „България без цензура“ е бъдещето на младите, явно е много далеч от младите.

„СЦЕНА БГ“ е против документи като „Истанбулската конвенция“, защото смята, че тя се ограничава до защита на жените от насилие, а днес – в модерния западен свят мъжете са не по-малко жертви на домашно насилие. „СЦЕНА БГ“ обаче за разлика от тъпаците, които коментират нещо, което не знаят прочете „Истанбулската конвенция“ и видя, че там нищо за това, което тази жена и други подобни комунисти говорят НЯМА. А, народа прост, живота скучен!

loading...
Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

ТЕХНИЧЕСКА СЦЕНА

Пускат лодки и корабчета като градски транспорт в София

Столична община пуска корабчета като градски транспорт в София, научи сайта ни. Според информацията ни, това ще стане през 2020година. loading… Това ще бъде част от програмата за разкрасяване на столицата на България и още […]

Коментирай първи

Остави отговор