Само в „Сцена БГ“! Това е тройката на Галин!

Галине, Галинееее, кога ще обявиш социалния си пол? „Сцена БГ“ видя тройката на Галин.

loading...

Голата тройка включва моделчето Даниел Георгиев и еротичния модел Виктор Ангелов, който също е цар на фитнеса и звезда на София.

Както вече и за слепите е ясно, попфолк звездата на музикална компания „Пайнер“ Галин си го влече да е в компанията на голи момчета. В публичното пространство ясно е обяснена схемата му с мъже. Единствената, по която проформа си падна певеца е 14-годишната Симона. ПРОЧЕТЕТЕ В „СЦЕНА БГ“: Сензация в „СЦЕНА БГ“: Галин си падна по 14-годишна! Малката му пръснала хамстера!

Вчера пък „СЦЕНА БГ“ публикува бруталното изказване на певицата Джена, в което се казва, че певицата, която помогна в началото на кариерата на Галинчо с дуетна песен, сега обаче не иска да го вижда и не поддържа отношения с него.

ПРОЧЕТЕТЕ В „СЦЕНА БГ“: Скандал на деня! Джена разкри: В „Пайнер“всичко е фалш! + яка секира за колежките си, включително Галин!

loading...
Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

ТЕХНИЧЕСКА СЦЕНА

Пускат лодки и корабчета като градски транспорт в София

Столична община пуска корабчета като градски транспорт в София, научи сайта ни. Според информацията ни, това ще стане през 2020година. loading… Това ще бъде част от програмата за разкрасяване на столицата на България и още […]

Коментирай първи

Остави отговор