Интелигентен човек не би се вързал на това

Слави Трифонов обяви, че ще направи кастинг за политици, с които най-вероятно ще влезе в политиката, за да оправи живота ни. Над 3700 човека си подали молбите и на 2,3 и 4 февруари ще се явят на кастинг пред екипа му, за да бъдат избрани като новите народни месии.

loading...

Няма да бъдем дълги в поста си. Обичаме да познаваме хората не по думите, а по делата им. Особено когато има такива.

Това няма да бъде първият кастинг на Слави. Той е специализирал в това.

Спомняте ли си кастинга за балет „Магаданс„? Нищо не става.

Както кастинга за „Умна и красива„.

Както кастинга за готвачи.

Както кастинга за хорове.

За танци.

За какво ли не….

Какво ни кара да вярваме, че след толкова кастинги, след толкова журиране от страна на екипа на „Шоуто на Слави„, от толкова ефирно време в прайтайм на националната телевизия, при положение, че ефекта досега бе кръгла нула, сега ще е по различно? Къде е топ готвачът на републиката? „Шоуто“ намерили го? Къде е умната и красива българка? Къде са най-добрите танцьори?

Слави няма да влезе в политиката. Той отдавна е там. В неговото шоу са влизали всички големци на българската политика от целия несъстоял се преход. Някои политици дори десетки пъти сядаха на диванчето. Като другарката Кунева, която Слави подкрепи като политик. На всички тези политици Слави им се навеждаше до кръста буквално, стискаше ги с две ръце и ги наричаше: „Мой приятел„.

Задава се поредната халтура за политици. Всичко е за телевизионен рейтинг и пари. Слави винаги става политически активен, когато му изтича договора в БТВ. Този август изтича отново.

Разбираме, че богатите мъже се различават от момчетата по размера на играчките. Но държавата ни не е играчка. Това е животът на нас, родителите и децата ни.

Интелигентен човек не би се вързал на това. (СЦЕНА БГ)

loading...
Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

ТЕХНИЧЕСКА СЦЕНА

Пускат лодки и корабчета като градски транспорт в София

Столична община пуска корабчета като градски транспорт в София, научи сайта ни. Според информацията ни, това ще стане през 2020година. loading… Това ще бъде част от програмата за разкрасяване на столицата на България и още […]

Коментирай първи

Остави отговор