След 22 години на екрана, СЛАВИ НАПУСКА ТЕЛЕВИЗИЯТА!

„Шоуто на Слави“ ще се върти на екрана още половин година, което съвпада с периода, колкото ще трае българското европредседателство.

loading...

Сензационната новина бе съобщена по нетрадиционен начин в предаването на Слави Трифонов от 9 януари, пише вестник „Галерия“. Ключовото място в него бе отредено на актьорски скеч, в който Иво Сиромахов бе дегизиран като президента Румен Радев. Уж на шега, телевизионния Радев заяви на водещия, че хората от екипа му са силно притеснени какво ще работят след август. На подмятането на Трифонов, че няма място за тревоги, гостът отсече: „Ами успокойте хората тогава. Защо мен ме питат?“.

На финала на скеча Сиромахов изпълни парче в рап стил, в което бяха изредени всички скандали в България през последната година.

Последва скеч на Краси Радков. „Чувам, че август ще те спират. Хората са в паника. Ама няма да се косиш – ако нещо стане, ще те взема при мене в Ребърково. Ще бутна плевнята и ще вдигна студио за чудо и приказ“, каза актьорът. На подмятането Слави отговори, че няма цял живот да води телевизионно предаване, а си има други планове.

Споменаването на август като важен месец за предаването не е случайно. Точно тогава продуцентската компания на Слави Трифонов „Седем осми“ подписва договор с Би Ти Ви за следващия сезон.

loading...
Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

ТЕХНИЧЕСКА СЦЕНА

Пускат лодки и корабчета като градски транспорт в София

Столична община пуска корабчета като градски транспорт в София, научи сайта ни. Според информацията ни, това ще стане през 2020година. loading… Това ще бъде част от програмата за разкрасяване на столицата на България и още […]

Коментирай първи

Остави отговор