Само в „СЦЕНА БГ“! Въвеждат 6-месечна казарма в България! Нова договорка между Борисов и Каракачанов! Ето първите, които ще станат войници!

Казарма със срок от 6 до 9 месеца въвежда правителството на България, научи „СЦЕНА БГ“.

loading...

Казармата първоначално ще бъде доброволна, но не е изключено с течение на времето нещата да се променят към задължителна.

Идеята е лансирана от военния министър Красимир Каракачанов пред премиера Бойко Борисов. „Моля ти се, шефе, това ще е голям ПР за мен и патриотите“, подходил Воеводата. Бойко се съгласил, като жест на добра воля към коалиционния си партньор.

Първата стъпка към връщането на казарма придвижда да могат доброволно да служат онези млади хора, които желаят да получат подобни знания и умения. Те ще бъдат не кадрови военнослужещи, а доброволни. Прогнозният срок е 6-9 месеца в зависимост от специалността“, обясни Красимир Каракачанов.

loading...
Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

ТЕХНИЧЕСКА СЦЕНА

Пускат лодки и корабчета като градски транспорт в София

Столична община пуска корабчета като градски транспорт в София, научи сайта ни. Според информацията ни, това ще стане през 2020година. loading… Това ще бъде част от програмата за разкрасяване на столицата на България и още […]

Коментирай първи

Остави отговор