Първо в „Сцена БГ“! Войни на „Позитано“20! Корнелия нанесе жесток удар по Станишев, дърпа му стола за ПЕС, редиците се прегрупират!

Жестоко подмолна игра на Корнелия Нинова срещу лидера на ПЕС Сергей Станишев се води на „Позитано“ 20, научи „СЦЕНА БГ“.

loading...

Според наши източници Корнелия Нинова ще приключи политическата кариера на Сергей Станишев като лидер на ПЕС до няколко месеца. Препъни камък за това е придобилата скандалност в България „Истанбулска конвенция“.

Сегашните седмици са много ценни за Станишев. Именно сега се преразглежда поведението му като шеф на ПЕС и се обмисля следващия мандат. Изборът е през месец март. С отхвърлянето на „Истанбулската конвенция“ от Националния съвет на БСП в събота, червената партия показва на ПЕС, че Сергей Станишев няма никакво влияние в партията.

Станишев е унизен!

В защита на бившия премиер застанаха залязващите Георги Пирински, Михаил Миков и Явор Куюмджиев. Те опитали да убедят червените глави, че в конвенцията не се говори за трети пол, както Патриотите внушиха в България, а за правата на жените. Усилията им останали напразни, защото целта била друга – детронирането на Станишев.

Усетил се накъде вървят нещата Сергей Станишев се изправил дори в челен удар с лидерката на БСП Корнелия Нинова. Вътрешната опозиция срещу нея расте с всеки изминал ден. Досега Сергей Станишев спазваше приличен неутралитет, но сега критично настроените срещу Нинова социалисти се надяват да мине в техния лагер. /СЦЕНА БГ/

loading...
Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

ТЕХНИЧЕСКА СЦЕНА

Пускат лодки и корабчета като градски транспорт в София

Столична община пуска корабчета като градски транспорт в София, научи сайта ни. Според информацията ни, това ще стане през 2020година. loading… Това ще бъде част от програмата за разкрасяване на столицата на България и още […]

Коментирай първи

Остави отговор