Потресаващо! Потребител извади парченце стъкло от купешки сок, който поглъщал всеки ден

На гнусна находка се натъкна потребителят Александър, докато пие любимия си сок (тип компот).

loading...

„Преди малко ми се случи изключително неприятна случка с продукт – компот малини от марката Ot Mazzeto. Изпращам ви и видео, за да видите точно какво се случи“, така Александър започва разказа си пред Блиц.

„Проблемът е , че това парче стъкло не е от моята бутилка, а е налято със стъклото, което ме навежда на мисълта, че ще има парчета стъкла и в други бутилки. До сега всеки ден до днес пих този компот, когато обядвам на работа. Дори съм виждал колеги да дават и на децата си от него. Искам да се замислите какво щеше да бъде моето състояние в момента, ако бях погълнал това стъкло (сигурно нямаше да съм жив), а дори не искам да си помисля, че това може да се случи на дете!!! Много съм притеснен, че все още в 2018 година се случват такива неща, а все пак пия сок за 1,80 лева за 330 мл и си мислех, че това е качествен продукт и не би могло да ми навреди…“, възмущава се потребителя.

loading...
Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

ТЕХНИЧЕСКА СЦЕНА

Пускат лодки и корабчета като градски транспорт в София

Столична община пуска корабчета като градски транспорт в София, научи сайта ни. Според информацията ни, това ще стане през 2020година. loading… Това ще бъде част от програмата за разкрасяване на столицата на България и още […]

Коментирай първи

Остави отговор