Извънредно! Нова катастрофа с дизайнерката МЕГЗ + вижте къде помля „G-Класата“ си!

Рано сутринта топ дизайнерката Мегз публикува история в инстаграм профила си, на която показва, че е спукала гума.

loading...

Най-коментираната риалити звезда у нас се е забила в тротоар докато шофира. Каканашева пусна втори клип, на който се виждат гумата и джантата отблизо – гумата е буквално разцепена, липсват и парчета от джантата.

Предният калник на автомобилът също е изкривен. Мегз продължава да разказва и зверствата върху колата й се увеличават “наложи се да карам до най-близката бензиностанция”. От това изявление на красавицата става ясно, че тя е карала само по джанта докато открие безопасно място, където да спре. Изглежда Мегз е много наплашена от последната си авария с автомобила си, когато лятото я удари камион докато чака пътна помощ.

Тогава Каканашева унищожи двигателя на колата си и беше смачкала предницата на лъскавото возило.

Вчера в друго клипче от инстаграм Мегз показа на феновете си, че “ вижте колко е мръсна колата ми – като след сафари е”. На него се вижда как луксозният автомобил – новият модел G класа е буквално покрит с кал. Явно амбициозното миньонче е карало офроуд. И докато Мегз намира всички тези зверства за забавни злите езици коментират, че Каканашева си позволява да е толкова разглезена и нехайна с вещите си, защото знае, че при най-малкото проплакване ще получи нова кола.

loading...
Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

ТЕХНИЧЕСКА СЦЕНА

Пускат лодки и корабчета като градски транспорт в София

Столична община пуска корабчета като градски транспорт в София, научи сайта ни. Според информацията ни, това ще стане през 2020година. loading… Това ще бъде част от програмата за разкрасяване на столицата на България и още […]

Коментирай първи

Остави отговор