Деян Икебаната съсипа от критики Корнелия Нинова, дал е 5 бона за клип с нея, но сега очаква…!

„Корнелия Нинова трябва да ми благодари за рекламата, която й правя. Тя искаше да се запознае с „двойника“ си, но още не го е направила. Ако политиците бяха като мен – тоест, ако си си спазваха обещанията, дереджето ни отдавна щеше да е друго. Аз казах, че ще направя песен и парчето е вече факт“, каза в интервю за медиите Деян Неделчев – Икебаната по повод новата му песен „Минавам на червено“, в която пее за лидерката на БСП Корнелия Нинова, научи „СЦЕНА БГ“.

loading...

Деян Икебаната каза, че ако Корнелия Нинова му се обади за среща, щял да приеме поканата и да и каже да приема нещата с повече чувство за хумор. „Прекалено сериозна, атакува често е агресивна, което не й е от полза. Всичко това ще й го кажа право в очите“, каза Деян Икебаната.

Според него Корнелия Нинова е коренна противоположност на него, нищо че двамата са астрални близнаци.

„Ще пея за БСП само ако ми дадат много пари, иначе не“, отсече хитмейкъра.

Според сметките по песента „Минавам на червено“, само видеоклипа струва 5000 лева, отделно са хонорарите за текст, музика и аранжимент.

„Аз съм по-популярен от Нинова- Тя се появи преди 2 години, а мен хората ме познават от десетилетия“, каза Деян Неделчев – Икебаната.

loading...
Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

ТЕХНИЧЕСКА СЦЕНА

Пускат лодки и корабчета като градски транспорт в София

Столична община пуска корабчета като градски транспорт в София, научи сайта ни. Според информацията ни, това ще стане през 2020година. loading… Това ще бъде част от програмата за разкрасяване на столицата на България и още […]

Коментирай първи

Остави отговор