Дерат с 5 бона Каранга, задето направи за смях ръководството на ЦСКА + вижте му заплатата!

Бразилецът Фернандо Каранга ще бъде одран с глоба от 5000 евро от ЦСКА – София, задето направи на смях ръководството на клуба, научи „СЦЕНА БГ“.

loading...

Според наши източници футболистът-беглец, който удължи сам ваканцията си и вместо да тренира в София, качи снимки в Инстаграм с мацки в бразилски клубове ще получи сериозен удар от шефовете на клуба.

Глобата всъщност ще е половинмесечната заплата на Каранга в ЦСКА. Футболистът се бил договорил за 10к евро.

„Истината за Каранга е следната – той има договорни отношения с нашия клуб. Състезател е на ЦСКА и в момента единственото нещо, което е възможно да се случи, е той да се върне и да продължи подготовката си с клуба. В противен случай ще бъде наказан. Ако има оферта или оферти, свързани с бъдещето на Каранга, този въпрос може да се обсъди. Ако финансовите условия удовлетворяват клуба, може да се стигне до трансфер. Но само и единствено със съгласието на ЦСКА. Слуховете за наши играчи са с мисъл за дестабилизация на клуба.“, заяви Пламен Марков – изпълнителният директор на „червените“.

loading...
Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

ТЕХНИЧЕСКА СЦЕНА

Пускат лодки и корабчета като градски транспорт в София

Столична община пуска корабчета като градски транспорт в София, научи сайта ни. Според информацията ни, това ще стане през 2020година. loading… Това ще бъде част от програмата за разкрасяване на столицата на България и още […]

Коментирай първи

Остави отговор