Медии надминаха „Работническо дело“ в наколенките си към Бойко Борисов! Вижте цветущи примери на гъзоблиз само от последните 3 дни!

Медийната среда в България е изключително поляризирана. Някои медии откровено плюят политици, които не им харесва, без оглед на поведение, факти или трето, други медии откровено се навеждат на политици, независимо какво се случва.

loading...

Може би новото „Работническо дело“ е сайта „ПИК“. Той с охота ежедневно пише за Премиера – Слънце. В заглавията му винаги, когато фигурира името „Борисов“ трябва да се добавят думите „успех“, „топло посрещане“, „важно“, „голям“ и т.н. Така подсъзнателно се влияе на читателите, много от които само четат заглавията и гледат снимките, а рядко прочитат целия текст на дописката.

Забелязва се, че „ПИК“ не обичат Цветан Цветанов и неговия „ГЕРБ“, но към Бойко Борисов любовта е категорична. Повод затова стана ратифицирането на Истанбулската конвенция. Като цяло ПИК са против гейове, лесбийки и други подобни, но намериха начин как да представят новината така, че хем да наплюят конвенцията, хем Борисов да излезе добър. Ето примера:

Творчеството на екипа на агенция „ПИК“ по адрес на премиера е безгранично. Новото „Работническо дело“ стига до изводи, каквито старото издание едва ли си е позволявало да прави. Например, че Премиерът-Слънце е всичко в нашата държава.

Днес агенцията излезе с такъв материал:

Не му трябва на света друг лидер. Ние си имаме световен – три в едно. Неочаквано добра комбинация.

Всички посещения на Борисов са важни, всички подаръци са му големи, всички посещения са му топли. Това е положението.

Сайтът ПИК не е единствения, с такава огромна любов към премиера. Медиите близки до Делян Пеевски също го обичат, макар, че заглавията са им с един нюанс по-прикрито.

loading...
Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

ТЕХНИЧЕСКА СЦЕНА

Пускат лодки и корабчета като градски транспорт в София

Столична община пуска корабчета като градски транспорт в София, научи сайта ни. Според информацията ни, това ще стане през 2020година. loading… Това ще бъде част от програмата за разкрасяване на столицата на България и още […]

Коментирай първи

Остави отговор