Габриела Попова би шута на годеника си и сътвори първия светски скандал за годината


Една от най-скандалните носителки на титлата „Мис Силикон“ Габриела Попова сътвори първия светски скандал за годината.

loading...

Миската заразя гаджето си. По информация на „Хот Арена“ екшън е станал навръх Нова година. Решението й е като бомба, тъй като за красавицата се говореше, че е била пред брак с приятеля си. Двамата даже всеки ден си пускаха общи снимки във Фейсбук. За сега не ясна конкретната причина за раздялата.

Габриела обаче била далеч от състоянието да рони сълзи. И навлезe ударно в нова ниша далеч от любовната. Тя се е отдала на моден бизнес. Блондинката създаде своя марка с името „Gabriela Collection”и отвори бутик в самият център на София – в пресечната на Витошка улица Неофит Рилски.

Именно там миската е разложила всичките си модели , които се открояват с бляскавост и екстравагантност. Известно време Габриела се бе скрила от светските среди, като това се обясняваше с факта, че е сгодена и ще стяга сватба. След като това вече е в миналото, се очаква скандалната мацка отново да провокира, като този път обаче вниманието ще бъде насочено към бизнеса й.

loading...
Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

ТЕХНИЧЕСКА СЦЕНА

Пускат лодки и корабчета като градски транспорт в София

Столична община пуска корабчета като градски транспорт в София, научи сайта ни. Според информацията ни, това ще стане през 2020година. loading… Това ще бъде част от програмата за разкрасяване на столицата на България и още […]

Коментирай първи

Остави отговор