Само в „СЦЕНА БГ“! Лъжовният балон Ивайло Пенчев се спука! Лъжата, че в България нямало заплата от 700-800 лева гръмна в собствената му фирма – ДОКАЗАТЕЛСТВА!

Бизнесменът Ивайло Пенчев, който често дава акъл на хората, критикува властта и се прави на всезнаещ падна в собственият си лъжовен капан. 

loading...

„Ако повече българи в държавата са като мен – страната ни ще е доста по-добре. Няма достатъчно успели българи. Дълго време хората не са вярвали, че могат да успея. Нещата обаче вървят на добре. След 10 години ще е много по-добре от сега“, каза бизнесменът в „България сутрин“.

В стремежът си да бъде оригинален, Ивайло Пенчев в национален ефир не се усеща как бръщолеви тотални глупости. Той е категоричен, че в България вече рядко се срещат заплати от по 700-800 лв. „Такива заплати според мен не съществуват. Не знам кой получава такива ниски заплати. В България заплатите са съвсем различни. Наистина не знам къде има толкова ниски заплати„, твърди бизнесменът пред Bulgaria ON AIR.

Десетки медии публикуваха цитати от изказването, само „СЦЕНА БГ“ обаче си направи труда да провери истинността им. Вижте част от заглавията при колегите ни:

А сега по същество: Кой дава такива ниски заплати в България? Проверка на „Сцена БГ“ установи много бързо и лесно. Такива несъществуващи заплати дава самият Ивайло Пенчев!

 

Фирмата на Ивайло Пенчев – „Уоутопия“ търси инженер с високи компютърни познания, владеене на английски език, и за скромните 800 до 1000 лева заплата.

Втора обява на Пенчовата Уоутопия дава заплата от 800 лева на технически сътрудник в производствената си база в село Летница. Изискванията към работниците за тази позиция са:

  • Висше образование по икономическа или техническа специалност;
  • Добро ниво на владеене на Microsoft Excel;
  • Опит със САП или друга ERP система се счита за предимство;
  • Работно ниво на английски език или друг чужд език се счита за предимство.
Чертожниците на КМД чертежи могат да отидат на работа в Уоутопия. Само да не повярват, че заплати от 800-1000 лева няма. Те ще работят точно на такава.
Та това е положението със заплатите в България, според обявите на самия господин Ивайло Пенчев.
„Познавам го този човек,много самонадеян е.Обаче много пъти се изказва тотално неподготвен,и си мисли че след като той е надиплил милионите всяка негова дума трябва да е някакъв еталон или теорема,която никой не би следвало да поставя под съмнение, а да приема за чиста монета. Понякога човек в живота се заблуждава за много неща…“, казва Росен Нинов.
Разбираме, че всички медии обичат богатите. Но някой трябваше да защити народа.
loading...
Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

ТЕХНИЧЕСКА СЦЕНА

Пускат лодки и корабчета като градски транспорт в София

Столична община пуска корабчета като градски транспорт в София, научи сайта ни. Според информацията ни, това ще стане през 2020година. loading… Това ще бъде част от програмата за разкрасяване на столицата на България и още […]

Коментирай първи

Остави отговор