Пълен погром на представянето на книгите на Венета Райкова! Феновете ги няма! Топ авторката изпразни залата!

Пълен погром! Крах за авторката на най-тиражираните книги в България! Венета Райкова изпразни залата!

loading...

Според напудрените сайтове топ водещата Венета Райкова представила четирите си романа на бляскаво събитие в хотел „Маринела“. На кой ги пробутвате тия фъстъци, колеги?

И от слепите се вижда, че събитието на водещата на „Папараци“ е пълен провал. Пълен!
В залата на хотел „Маринела“ имаше само журналисти, няколко приятели, хора от издателството и ЕДИНИЦА фенове и читатели.
Въпреки напъните да представи не един, а четири романа  – „Триумфът на кучките“, „Вещиците“, „Инсомния“ и „Вендета“, според нас Венета Райкова претърпя истинско фиаско.
Но някои звезди наистина не виждат какво се случва на Земята:
Според напудрените сайтове, писателката не скрила вълнението и радостта си от нестихващия интерес към книгите и разкри, че вече работи върху пети роман – „Скандал“.“С романите си Венета Райкова постигна рекордни тиражи и се превърна в една от най-продаваните авторки за миналата година. Освен че заеха първите места по продажби в класациите на реномираните книжарници, книгите на телевизионната водеща станаха и тема №1 сред читателите“, твърдят издателите й.

Може, не знаем как и къде се продават книгите на Венета, но виждаме, че интересът към тях на представянето им е НУЛЕВ, както се вижда ясно от снимката на фотографа Иван Ерменков.
ЧЕТЕТЕ СЦЕНА, за да сте информирани истински!
loading...
Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

ТЕХНИЧЕСКА СЦЕНА

Пускат лодки и корабчета като градски транспорт в София

Столична община пуска корабчета като градски транспорт в София, научи сайта ни. Според информацията ни, това ще стане през 2020година. loading… Това ще бъде част от програмата за разкрасяване на столицата на България и още […]

Коментирай първи

Остави отговор