Момиче разкри невероятно подла измама в мола вчера!

Вчера около 19:00 ч. в Mall of Sofia на бул. „Александър Стамболийски“ ме спря едно момиче със списък от „Асоциацията на глухонемите“. Събираха пари за изграждане на център. Тя беше глухоняма и не чуваше нищо от това, което я питах, като например имат ли сайт и как мога да съм сигурна, че това е истина. Тя само вдигаше рамене.

loading...

Стана ми тъжно, нали съм човек.

Казах и, че имам само едри пари и ТЯ МЕ ЧУ! О, Боже, чудо! Даже извади дребни да ми връща. Та, дадох и аз пари и си тръгнах.

След няколко секунди се замислих колко съм глупава и реших да я пресрещна. Не можех да се примиря с безочливата и постъпка.

След около 1-2 мин. отново бяхме лице в лице. Отново…ЧУДО…тя вече и говореше – с нейна приятелка. Даже си бяха пазарували от мола.

Попитах я как така е проговорила и не я ли е срам да събира пари на гърба на хора в такова положение. А тя все така вдигаше рамене…обаче всичко чу, даже ми върна парите.

Двете набързо отидоха към изхода, а като се добраха до вратата започнаха да тичат – свободни – към новия мол и следващите наивници.

Нямам думи, с които да изразя възмущението си от такива хора… Обаче колелото се върти и всичко се връща! За съжаление не можах да ги снимам. Само в гръб.

Момичетата са на около 20 г., ниски и трътлести, пухкави. „Глухонямата“ е с дълга черна коса и кръгло лице, а другата, която междувременно си беше пазарувала – с кестенява коса и жълти кичури, също с кръгло лице.

Споделете този пост, за да може да стигне до повече хора и дано двете да бъдат открити, хванати и наказани!

 Магдалена Стоянова, София
loading...
Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

ТЕХНИЧЕСКА СЦЕНА

Пускат лодки и корабчета като градски транспорт в София

Столична община пуска корабчета като градски транспорт в София, научи сайта ни. Според информацията ни, това ще стане през 2020година. loading… Това ще бъде част от програмата за разкрасяване на столицата на България и още […]

Коментирай първи

Остави отговор