Извънредно! Опустошителна лавина затрупа Орлин Павлов

Опустошителна лавина от склон в планината Арарат затрупа екстремния спортист Орлин Павлов по време на спускане от върха. Наложи се той да бъде транспортиран с хеликоптер в болница, а състоянието му дълго време бе критично. Медицинският екип, който пое пациента, се бори, за да го спаси, а той бе на косъм и от ампутация на ръката. Тази драматична ситуация е само началото на вълнуващата дългоочаквана семейна сага „Скъпи наследници“, която стартира днес в 18:00 ч. по bTV.

loading...

Героят на Орлин Борис в крайна сметка оцеля от природната стихия, ала неговите премеждия в село Бели Вит тепърва започват и обещават да са не по-малко екстремни.

Забавно-драматичният сериал е сниман година и половина у нас и на международни локации. „Скъпи наследници“ е първата българска поредица, за която е построен не декор, а цяло истинско село с реални постройки. В него ще се развият заплетени и емоционални отношения, вследствие на едно огромно наследство – над 1 млн. евро има в завещанието на патриарха на една фамилия, но за да сложат ръка върху парите, наследниците трябва да напуснат града и да се върнат да заживеят в Бели Вит. Така героят на Орлин ще се окаже пометен от втора лавина – на сложните семейни отношения, междуличностите битки и изпепеляващите емоции.

loading...
Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

ТЕХНИЧЕСКА СЦЕНА

Пускат лодки и корабчета като градски транспорт в София

Столична община пуска корабчета като градски транспорт в София, научи сайта ни. Според информацията ни, това ще стане през 2020година. loading… Това ще бъде част от програмата за разкрасяване на столицата на България и още […]

Коментирай първи

Остави отговор