Бившата на Лудия се пусна по розови гащички

Фолк певицата Соня Немска зарадва почитателите си с фото, на което позира в розов бански.

Оскъдното горнище щедро разкрива силиконовите бомби на чалгаджийката. Певицата, която е по-популярна с драмите в личния си живот, отколкото с песните си, изглежда възхитително за своите 36 години. Макар че е майка на 15-годишна дъщеря, Соня може да засенчи доста млади момичета с плоския си корем и стройни крака. Дали към днешна дата в живота на Немска има нов мъж е загадка, както така и кой е правил въпросната снимка.

loading...

Баща на дъщеря й Рая е небезизвестният Янко Ваташки – Лудия. След поредица скандали Соня се раздели с него и се залюби с брадъра Денислав. Историите и панаирите в този период от живота на Соня се превърнаха в централна тема за жълтите медии.

„Аз направих много жертви за него, когато влязох в „Биг Брадър“, унизих се публично. Но вярвах в това момче. Надявах се, че тази любов ще премине и на друго ниво, смятах, че ще бъдем семейство. Не ми се искаше да го напускам дори след цирковете в „Биг Брадър“, споделя преди време Соня Немска.

loading...
Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

ТЕХНИЧЕСКА СЦЕНА

Пускат лодки и корабчета като градски транспорт в София

Столична община пуска корабчета като градски транспорт в София, научи сайта ни. Според информацията ни, това ще стане през 2020година. loading… Това ще бъде част от програмата за разкрасяване на столицата на България и още […]

Коментирай първи

Остави отговор