Краси Радков строи блок в София, Слави ли стои зад него?

Краси Радков сменил амплоато и се подвизавал като инженер на строителен обект в София.

Актьорът не пропускал ден, в който да не наобиколи строежа на огромен блок в софийския квартал „Овча Купел“. Освен че се отпускал да помага на майсторите, Радков се правел и на шеф. От близките до новата сграда блокове разкриват, че комикът е инвестирал в огромен апартамент в кооперацията. Купил го директно на зелено, влагайки всичките си спестявания, писа „Ретро“.

Наложило се дори да продаде лъскавата си кола и да седне зад волана на трошка почти негов набор, за да плати жилището си кеш. Апартаментът му щял да е един от най-големите в целия блок, но за разлика от новите си комшии, единствено Краси се интересувал живо как върви строителната дейност.

Притеснявало го фирмата да не го завлече или измами, а отделно от това давал зор всичко да става възможно най-бързо, защото нямал търпение да се премести.

Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

ШОУ СЦЕНА

Любовният триъгълник на Стоян Алексиев се влошава! Ще успее ли да го разведе Ивана?

Според вестниците любовният триъгълник между Стоян Алексиев, съпругата му Надежда и младата му любовница, с която бе хванат в скандални сцени в центъра на София, се заплита. Вестник „Ретро“ твърди, че 22-годишната Ивана споделила пред […]

Коментирай първи

Остави отговор