Полицейски снимки от 2009г. показват какво се е случвало в бърлогата на Росен Ангелов

Тялото на сочения за убиец на шестима души на Нова година в Нови Искър, бе открито в неделя в изоставена постройка край село Луково.

От публикуваните преди дни документи се разбира още, че на 12 февруари 2007 година в същото село, Росен Ангелов е задържан от двама полицаи в момента, в който извършва блудство с малолетно момиче.

На следващия ден – 13 февруари, разследващите органи установяват, че Ангелов два пъти е бил осъждан – веднъж за кражба и втори път за изнасилване. Шокиращото в случая е, че въпросната селска къща (тип вила), където шесторният убиец се е самоубил, е същата в която преди години е блудствал с 12-годишното момиче. Още през далечната 2009 г. в документите са подписката му разследващите са публикували и снимки от бърлогата му.

В документите от 2009 г. разследващите са написали:

„Сн-1 Образна снимка на вилата, в която са извършени блудствените действия.

Сн-2 Снимка на стаята, в която са извършени блудствените действия“. А само преди около седмица трупът на Ангелов му бе намерен край село Луково в същата вила, от която отново се появиха снимки.

Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

ШОУ СЦЕНА

Любовният триъгълник на Стоян Алексиев се влошава! Ще успее ли да го разведе Ивана?

Според вестниците любовният триъгълник между Стоян Алексиев, съпругата му Надежда и младата му любовница, с която бе хванат в скандални сцени в центъра на София, се заплита. Вестник „Ретро“ твърди, че 22-годишната Ивана споделила пред […]

Коментирай първи

Остави отговор