Бебето на Деси Слава цуца от златен биберон

Певицата едва дочака да я изпишат от болница след раждането и вдигна купон за здравето на малкия си син Борис. Съдейки по подаръците, родителите искат още от сега детето им да свиква с лукса, писа „Уикенд“.

Един от най-оригиналните дарове, които малкият Борис получи на първото си парти, беше от колегата на майка си – Джордан. Певецът бе поръчал специално за случая биберон със златна дръжка, на която е изписано името на детето. Не е ясно как майката ще го стерилизира, за да го пъха в устата на бебето, но със сигурност ще внимава да се не го изгуби, шегуват се фенове на Деси Слава. Подаръкът се стори толкова интересен на родата, че таткото – младият Благой Найденов, изказа специални благодарности на музиканта.

Самата певица изглежда никак не се е напрягала и не се е лишавала от нищо, докато е очаквала раждането. Това ясно се вижда от наедрелите й форми. В момента тя тежи поне 85 килограма, което при нейния скромен ръст е огромна цифра. Говори се, че вече мислела как ще отслабва, за да може да се върне на сцената в приличен вид. Деси не искала да се появява пред феновете си в сегашните си килограми, за да не дава поводи за критика, както преди година направи колежката й Емилия. Тя вече преглеждала списъци с диети и смятала съвсем скоро да мине на строг хранителен режим.

Излишните килограми на изпълнителката изглеждат още повече на фона на колежките й, които бяха поканени на партито. Сред тях са сексапилната Галена, която също роди наскоро, но никой не би могъл да го допусне от външния й вид, и Елена Паришева. Последната бе плътно придружена от половинката си Ивелин Попов, заради когото се отказа от музикалната си кариера.

Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

ШОУ СЦЕНА

Любовният триъгълник на Стоян Алексиев се влошава! Ще успее ли да го разведе Ивана?

Според вестниците любовният триъгълник между Стоян Алексиев, съпругата му Надежда и младата му любовница, с която бе хванат в скандални сцени в центъра на София, се заплита. Вестник „Ретро“ твърди, че 22-годишната Ивана споделила пред […]

Коментирай първи

Остави отговор