Арестуваният с кока и фалшив прокурорски пропуск – син на Митьо Нисана

26-годишният Милен Станев е карловецът, който е задържан с кокаин в Карлово, научи TrafficNews.bg. Той бе привлечен като обвиняем за това е че използвал фалшив документ – удостоверение за паркиране,  издадено уж от Окръжна прокуратура-Пловдив. Станев е бил спрян от патрул на полицията, които открили талона на предното стъкло на мерцедеса му. Проверката е извършена на бул. „Освобождение“, в Индустриалната зона на Карлово, съобщава „Трафик“.

При обиска у Станев е открито пакетче с бял прах, което експертизата установила , че е кокаин. Той е бил малко под 1 грам.  Милен Станев е задържан за срок от 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор от Районна прокуратура-Карлово. Разследването по случая продължава.

Станев е син на карловски бизнесмен, известен в подбалканското градче като Митьо Нисана. Фамилията се занимава с търговия на автомобили и бисове, внос от Германия.

Младежът видимо поддържа висок стандарт на живот, фен е на скъпите автомобили и моторите.  От Окръжна прокуратура-Пловдив уточниха, че ведомството няма правомощия да издава служебни пропуски за паркиране.

Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

ШОУ СЦЕНА

Любовният триъгълник на Стоян Алексиев се влошава! Ще успее ли да го разведе Ивана?

Според вестниците любовният триъгълник между Стоян Алексиев, съпругата му Надежда и младата му любовница, с която бе хванат в скандални сцени в центъра на София, се заплита. Вестник „Ретро“ твърди, че 22-годишната Ивана споделила пред […]

Коментирай първи

Остави отговор