Йордан взриви мрежата с пост за Росен Ангелов и срещу народа

Касапницата в Нови Искър потресе България и въпреки че 6-орното убийство е разкрито, а убиецът се самоуби, потребителите в социалните мрежи не спират да развиват най-различни теории на конспирациите.

Хората се съмняват в изнесените от МВР факти и твърдят, че има нещо гнило.

Според мнозина Росен Ангелов е невинен и убиецът е друг и се прикрива. Едва ли не той самият е жертва и е паднал в капана на сложна схема, зад която се крият нечии интереси.

Един от потребителите в мрежата обаче недоволства срещу тази масова теория на конспирациите. Човекът е написал пост в социалните мрежи, където дава предложение какво да направят всички, които се съмняват в полицията.

Вижте какво написа той:

„Само едно не разбрах (всъщност са много де), искате резултат от полицията, получавате го НЕ ИМ ВЯРВАТЕ, искате полицията да намери час по скоро виновника, намират го НЕ ИМ ВЯРВАТЕ, искате доказателства, дават ви се (до колкото позволява разследването), НЕ ИМ ВЯРВАТЕ  Ами отидете тогава на врачка,шаман, вещер, ходжа да ви гледат на кафе, боб, леща, стар хляб или пилешки кокали, ТА ДАНО НА ТЯХ ДА ПОВЯРВАТЕ.

Както знаете  56-годишният мъж Росен Ангелов бе обявен за издирване, след като стана ясно, че той е основният заподозрян за зверството в новогодишната нощ в Нови Искър. При касапницата загинаха 6 души. Жертвите са Кети Кюхова, мъжът ѝ Неделчо Юруков, неговият син Георги (20 г.), доведената му дъщеря Нанси (16 г.), приятелят на тийнейджърката (18 г.) и нейната баба по майчина линия (72 г.). Мъртвото тяло на изверга бе открито в гората край Нови Искър. Ангелов се е самоубил с куршум в главата в една изоставена вила, близо до първоначалната му бърлога.

Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

ШОУ СЦЕНА

Любовният триъгълник на Стоян Алексиев се влошава! Ще успее ли да го разведе Ивана?

Според вестниците любовният триъгълник между Стоян Алексиев, съпругата му Надежда и младата му любовница, с която бе хванат в скандални сцени в центъра на София, се заплита. Вестник „Ретро“ твърди, че 22-годишната Ивана споделила пред […]

Коментирай първи

Остави отговор