Гущеров обара Гонзовица – СНИМКА ДОКАЗАТЕЛСТВО!

Христиан Гущеров от доста време насам не крие новата жена в живота си, а именно русото изкушение Светлана Василева. Красавицата също не се свени да говори за новата си голяма любов, както сама доказа в Къщата на „Биг Брадър Most Wanted“.

loading...

Двамата едновременно сложиха в профилите си снимка, на която са един до друг. Те изглеждат страшно влюбени и много щастливи. Под кадъра Гущеров е написал кратичко, но ясно: „Моята любов“.

Василева обаче е била доста по-изчерпателна описвайки фотоса, използвайки красива сентенция: „Когато обичаш и си обичан, не се нуждаеш от нищо друго. Когато не обичаш или не те обичат, не е от особено значение какво друго имаш.“

Впечатление на кадъра обаче прави друго, а именно къде точно е разположена лявата ръка на Гущеров. Тя е поставена на задните части на Светлана, а двамата явно хич не се притесняват да изразяват желанията и любовта си дори из социалните мрежи.

Всички им желаят много щастие и любов, а по-близките до Светлана се надяват красавицата да съхрани максимално дълго любовта си с половинката.

loading...
Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

ТЕХНИЧЕСКА СЦЕНА

Пускат лодки и корабчета като градски транспорт в София

Столична община пуска корабчета като градски транспорт в София, научи сайта ни. Според информацията ни, това ще стане през 2020година. loading… Това ще бъде част от програмата за разкрасяване на столицата на България и още […]

Коментирай първи

Остави отговор