Ваня Червенкова цъфна при Гала със странна прическа, закани се да застреля трима човека

Ваня Червенкова цъфна при Гала със странна прическа. Дамата, която успя да се раздели с много от килограмите си в последно време, се появи в ефир с много странна фризура и огромно деколте.

Русата коса на бизнесдамата бе разрошена и стърчеше на всички страни.

Гала не показа да се изумява от вида на събеседника си, запази самообладание и покани русата дама да седне, за да пият по кафе. Червенкова, срещу която преди години също бе извършено жестоко покушение, влезе в ролята на истински експерт-анализатор, като коментира всички убийства и тежки криминални престъпления в страната от началото на година.

Аз съм данъкоплатец, редовно си плащам задълженията, заслужавам да знам истината, да знам какво точно се случва в страната, в която живея. Винаги съм плащала данъците на всичките си фирми и имам право на това, право на истина. Не искам да ми се предлагат скалъпени истории, съшити с бели конци„, поде Червенкова още в началото на разговора й с чаровната водеща.

Все пак бизнес дамата призна, че Борислав Сарафов й вдъхва много доверие и поздрави разследващите за експертните отговори на вчерашната конференция относно шесторното убийство в Нови Искър и последвалото самоубийство на извършителя.

Не може 1000 убийци да ходят по улиците ни. Искам правосъдие. Затова харесвам Дубай. Там престъпност почти няма, защото е въведено смъртното наказание„, коментира още тя и добави, че иска закон, който да й дава да се защитава.

Аз съм притежател на пистолет, трябва да имам правото да се защитя с него, ако съм застрашена. Преди две години три пъти влизаха маскирани в моя дом, докато бях аз там и не можех нищо да направя. Искам да мога да се защитавам в собствения си дом! Да, ще се изпозастреляме. Ще има един, двама, трима убити, но по-натам ще спрат. Бандитът ще се замисли, че вече има шанс да  си изкарам пистолет изпод възглавницата и да му пръсна черепа„, заяви Червенкова.

Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

ШОУ СЦЕНА

Любовният триъгълник на Стоян Алексиев се влошава! Ще успее ли да го разведе Ивана?

Според вестниците любовният триъгълник между Стоян Алексиев, съпругата му Надежда и младата му любовница, с която бе хванат в скандални сцени в центъра на София, се заплита. Вестник „Ретро“ твърди, че 22-годишната Ивана споделила пред […]

Коментирай първи

Остави отговор