БГ Роналдо трепери от страх и призна: Самочувствието ми е на път да се срине!

Футболистът Даниел Златков, който реши да се пробва в смесените бойни изкуства (ММА), коментира очакванията си преди дебюта си в клетката. Както вече стана ясно, в събота БГ Роналдо се изправя в зала „Арена Армеец“ срещу телевизионния водещ Атанас Михайлов. Мачът е част от голямото бойно шоу „Spartacus Fighting Championship 6“. Организаторите дадоха пресконференция тази вечер, на която участва и Златков. Галата в събота започва в 18 часа и ще продължи до полунощ.

На пресконференцията Златков говори и за катастрофата, която претърпя преди дни. Бившият защитник на Ботев (Пловдив) разкри и сериозното си притеснение – при загуба от Атанас Михайлов, самочувствието му би се сринало.

„Преди два дни имах неприятен инцидент на автомагистрала „Струма“. За щастие съм добре, както и другите участници в катастрофата. Относно подготовката за предстоящия двубой в събота – имам честта да се подготвям с най-добрия треньор Ангел Караиванов. Благодаря му, както и на другите момчета за помощта, която ми оказват в тренировките“, обясни Златков.

„Колкото до противника ми – дори и във футбола винаги съм излизал със страхотен респект към моите съперници. Така ще бъде и в в събота, макар че ми се искаше малко по-корав съперник за първия мач. В тези боеве всичко може да се случи. Ако загубя от Наско в събота, самочувствието ми и самият аз ще се срина“, каза благоевградчанинът.

„Всичко може да се случи. Аз вярвам в себе си и вярвам, че ще мога да победя, дори с лекота. Не го подценявам в никакъв случай, макар че станахме обект на подигравки в последните дни“, добави Дани Златков.

Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

ШОУ СЦЕНА

Любовният триъгълник на Стоян Алексиев се влошава! Ще успее ли да го разведе Ивана?

Според вестниците любовният триъгълник между Стоян Алексиев, съпругата му Надежда и младата му любовница, с която бе хванат в скандални сцени в центъра на София, се заплита. Вестник „Ретро“ твърди, че 22-годишната Ивана споделила пред […]

Коментирай първи

Остави отговор