Омъжена учителка се отдаде на орален секс с 15-годишен ученик по класните стаи

30-годишна омъжена учителка от американския град Маями бе арестувана за сексуална връзка с ученик под 16 години. Валерия Костадони работела в училището седем години и била много популярна сред учениците си – често комуникирала с тях в социалните мрежи и участвала активно в съвместните им инициативи, пише The Sun.

Младата жена, която била голям фен на сагата „Междузвездни войни”, завършва с отличие Университета „Джонс Хопкинс” в Балтимор. Омъжва се през 2013 година. Но след няколко години на отличничката й се приисква нещо повече… И през 2015 години започва връзка с 15-годишен ученик, с когото преди това комуникирала в социалните мрежи. Връзката им продължила 2 години, преди да бъдат разкрити през октомври миналата година.

Ученикът споделил пред разследващите, че Валерия го накарала да правят безброй пъти орален секс в класните стаи. Двамата обичали да мърсуват и в колата на учителката, както и в спалнята на момчето.

Тийнейджърът признал още, че 30-годишната преподавателка не го е насилвала и той често я канел на гости в дома си.

Валерия Костадони е обвинена в извращаване на непълнолетен и превишаване на пълномощията си. В момента е в ареста. Определена й е гаранция от 15 000 долара.

Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

ШОУ СЦЕНА

Любовният триъгълник на Стоян Алексиев се влошава! Ще успее ли да го разведе Ивана?

Според вестниците любовният триъгълник между Стоян Алексиев, съпругата му Надежда и младата му любовница, с която бе хванат в скандални сцени в центъра на София, се заплита. Вестник „Ретро“ твърди, че 22-годишната Ивана споделила пред […]

Коментирай първи

Остави отговор