Младок забремени миската Глория Аенска, драматични обрати след това – СЕНЗАЦИОНЕН ИНТИМЕН ЧАТ


Драматични събития и обрати бележат личния живот на миската Глория Аенска. Красавицата е била принудена да направи аборт от младото си гадже, съобщи HotArena.

След като приключила почти едногодишна връзка, Глория се запознала и хлътнала по младок, с когото още след първите няколко срещи направили… бебе. Плеймейтката била в шок, защото въпреки силните чувства не била готова за толкова сериозна крачка. Взела категорично решение и направила аборт. Чак след това уведомила гаджето си. Последвали луди скандали и раздяла.

Палавата Глория намерила утеха в прегръдките на стабилен господин, който да я избави от кошмарите на преживяното. И тук вече дошъл краят на любовта, защото младокът ги хванал на калъп. Това разкрива близка на Глория, която разпространи чат в социалните мрежи.

От него става ясно, че Глория е влюбена, но категорична, че не може да остави бебето.

„Много съм рискувала, не мога повече. Ще му кажа и ще видим, Ако го задържа пък няма кой да ми помага“,пише Аенска.

И на 27 декември е взела съдбовното решение да се отърве от бременността. Оказа се, че малко след това същата тази „приятелка“ се е намърдала в леглото на вече бившия на Глория.

 
Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

СЦЕНА НА ЖИВОТА

Чудо! Фирма за бързи кредити и частен съдебен изпълнител опростиха дълга от над 3200 лв. на бременна в осмия месец жена, която има още 3 малки деца

Фирма за бързи кредити и частен съдебен изпълнител опростиха дълга от над 3200 лв. на бременна в осмия месец жена, която има още 3 малки деца.    31-годишната Ивелина Митева отглежда сама трите си деца – […]

Коментирай първи

Остави отговор