Убийството на Бай Миле и труповете около него приличат на екзекуцията в Нови Искър

Единствено убийството на Бай Миле и труповете около него може да се сравняват с жестоката шесторна екзекуция, която се случи в Нови Искър. Това обяви пред БНТ спецът по сигурността Тихомир Безлов от Центъра за изследване на демокрацията.

Както е известно, на 30-ти юли 2004-а Милчо Бонев, известен като Бай Миле, беше показно застрелян пред столично заведение с още петима души.

Безлов смята, че в такъв тежък момент не е правилно журналистите да тормозят близките на загиналите и да им задават лични въпроси, свързани с трагедията.

Относно това дали МВР и прокуратурата трябва да дава информация за такъв тип престъпление, спецът каза, че изтичането на информация няма как да се спре.

„Опитаха с този метод при отвличането на Адриан, но всичко се разбра. За мен голямо безумие е това с поемното лице, което го има само в България. Аз съм свидетел колко се затрудняват полицаите да си търсят поемни лица. Но това са много пари, които се унищожават на данъкоплатците. Никой не може да спре това поемно лице да си изприказва каквото си поиска“, смята Безлов.

Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

СЦЕНА НА ЖИВОТА

Чудо! Фирма за бързи кредити и частен съдебен изпълнител опростиха дълга от над 3200 лв. на бременна в осмия месец жена, която има още 3 малки деца

Фирма за бързи кредити и частен съдебен изпълнител опростиха дълга от над 3200 лв. на бременна в осмия месец жена, която има още 3 малки деца.    31-годишната Ивелина Митева отглежда сама трите си деца – […]

Коментирай първи

Остави отговор